SENSES RESORT

Turističko naselje u Vrboskoj na otoku Hvaru je smješteno u blizini malog poluotoka Glavice. Okruženo je borovom šumom i mediteranskim raslinjem, a od mora je udaljeno samo 50 metara. Turističko naselje obuhvaća hotelski kompleks SENSES Resort sa svim modernim sadržajem, restoran Soline, sportski centar, fitnes prostoriju, spa oazu i pripadajuće parkiralište.

 

00016SENSES_FOTOGRAFIJE_NOVENovi moderni interijer osvaja ležernošću, intimnošću, udobnošću i sigurnošću. Moderne sobe i apartmani raspolažu svim potrebnim elementima za ugodan boravak, a gosti mogu uživati u predivnom pogledu s terasa i balkona jer je većina soba okrenuta prema moru. Sistem inteligentne sobe pruža sigurnost i udobnost.

 

LOBBY00001SENSES ima 172 dvokrevetne sobe i 10 apartmana smještenih u tri paviljona, a posebne obiteljske sobe omogućuju boravak cijeloj obitelji.

Sportski centar se sastoji od tri teniska terena, dva polivalentna asfaltna igrališta, jednog prenamijenjenog teniskog terena, terena za odbojku na pijesku i boćališta.

 

00032SENSES_FOTOGRAFIJE_NOVENakon kompletnog preuređenja, SENSES je otvorio svoja vrata gostima u lipnju 2016.

Gosti mogu uživati u odmoru po svom izboru.

Posjetite SENSES na najsunčanijem otoku u Hrvatskoj!