BCI – moderan poslovni centar na atraktivnoj lokaciji u Zagrebu.

13476

…..
Business Center International (BCI) nalazi se u prestižnom poslovnom dijelu grada, na križanju Miramarske i Ulice grada Vukovara, samo nekoliko minuta udaljen od samog središta grada.
Opis:

  • 2.500 m² poslovnog prostora
  • 3 etaža
  • moderna arhitektura
  • vrhunski opremljeni uredski prostori, dvorane za sastanke, atraktivni managerski uredi u sjevernom dijelu zgrade s pogledom na Zagreb i Sljeme
  • pomoćne i tehničke prostorije na svakom katu (katna recepcija, čajna kuhinja, sanitarne prostorije, prostori s telekomunikacijskim uređajima i međukatno spremište)
  • visoki tehnički standardi (jedinstveni sustav kontrole pristupa, sustav upravljanja zgradom)
  • visoka funkcionalnost zgrade (4 najsuvremenija dizala, sprinkler mreža, bežično IT umreženje, svakoj etaži pripadajuće spremište, automatski klimatizacijski sustav, uređaji koji osiguravaju visoku razinu sigurnosti)
  • BCI je idealan spoj tehničke opremljenosti, vrhunske kvalitete, dizajna i komfora

Poslovni centar je dovršen u siječnju 2006. godine, a poslovni i uredski prostori prodani su ili iznajmljeni u vrlo kratkom roku.

Na našim internetskim stranicama možete pronaći trenutnu ponudu poslovnih prostora za iznajmljivanje, koju ažuriramo u slučaju da pojedini prostor postane ponovo raspoloživ.

GI – javna garaža, u poslovnom dijelu grada Zagreba.

 

Garage International (GI) se nalazi u Zagrebu, u neposrednoj blizini Business Center Internationala (BCI) – modernog poslovnog centra. Ulaz u garažu je iz Čazmanske ulice s južne strane BCI-a.

Garaža je dizalima i hodnikom povezana s BCI-em i hotelom International (4*) te ima izlaze na Vukovarsku, Miramarsku i Čazmansku ulicu. U sklopu garaže se nalazi i autopraonica.

Garaža ima 447 raspoloživih parkirnih mjesta na sedam nadzemnih i jednoj podzemnoj etaži. Predviđeno je i 16 mjesta za invalide – na svakoj etaži po dva koja se nalaze uz izlazna vrata garaže.

Opremljena je suvremenim ventilacijskim sustavom u podzemnom dijelu garaže, sigurnosnim sistemom protupožarne zaštite te video nadzorom. GI ima dva dizala i stepenice za korisnike garaže, a plaćanje usluge parkiranja je moguće na recepciji te samoposlužnoj blagajni. Osim što funkcionira kao javna garaža uz plaćanje po satu parkiranja, garažna mjesta je moguće zakupiti i na godinu dana.

Ukoliko ste zainteresirani za zakup, molimo kontaktirajte naš odjel prodaje.

Radno vrijeme garaže je od 0 – 24 sata.