RE025 2015-06-30 photo 1

Lux ulaganja je dioničko društvo koje od 2011. godine posluje na hrvatskom tržištu s temeljnim kapitalom od 26.700.000,00 kn.

Usmjerili smo se na razvoj nekretnina na hrvatskom tržištu, sagrađenih na iznimnim lokacijama, a jedinstvenih u spoju kvalitete, funkcionalnosti, udobnosti i uživanja u prostoru u kojem se boravi.

Naš porfelj se sastoji od više p13491_tnoslovnih, turističkih i stambenih nekretnina u raznim fazama razvoja. Vlasnici smo dijela elitnog uredskog prostora u BCI centru u sklopu kojeg se nalazi i garaža s 447 parkirnih mjesta te reprezentativne uredske zgrade sa 78 parkirnih mjesta smještene u samom centru grada naziva CastelluM centar. Osim poslovnih prostora, razvijamo i turističke usluge u sklopu kojih se nalazi i hotelski kompleks Senses resort. Senses resort omogućuje predivan odmor pun opuštanja i lijepih doživljaja na otoku Hvaru. Raspolažemo i s više od 200.000 m² ekskluzivnih parcela na jadranskoj obali (DalmacijaIstra), na kojima pripremamo gradnju jedinstvenih stambenih i turističkih nekretnina koje će, u skladu s našom misijom i poslovnom strategijom, potvrđivati našu izvrsnost.